بدن زن موجودی پیچیده و بی نظیر با ویژگی های منحصر به فرد است. در دوره های مختلف زندگی با چالش های جدیدی مواجه هستیم که کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار می دهد. زندگی با آسیب شناسی های زنان مطمئناً آسان نیست، اما وقتی نگرانی ها با یک متخصص با تجربه در میان گذاشته می شود، بر همه چیز غلبه می شود. با روش جدیدی از زیبایی-درمانی زنان در لیتوانی آشنا شوید که به حل مشکلات مختلف زنان بدون تهاجم جراحی کمک می کند.
PRP درمانی چیست و چه مشکلات زنانه ای را برطرف می کند؟
PRP تزریق پلاسمای خون بیمار به نواحی مشکل است. اگر به درستی تهیه و با اسید هیالورونیک مخلوط شوند، برای درمان موارد زیر مناسب هستند:
اختلال عملکرد جنسی: تنگی نفس (درد هنگام مقاربت)، کاهش برانگیختگی جنسی، مشکل در رسیدن به ارگاسم.
بیماری های تناسلی: آتروفی واژن (احساس سوزش، خارش، گزگز)
درمان عفونت های مزمن واژن: قارچ های مکرر واژن یا عفونت های مزمن غیر اختصاصی واژن.
اختلالات دستگاه ادراری: بی اختیاری ادرار، ادرار دردناک، عفونت مزمن دستگاه ادراری.
این روش چگونه انجام می شود؟
دو نمونه خون از ورید بیمار گرفته می شود. حدود 5 دقیقه سانتریفیوژ می شود تا قسمت های مفید پلاسما جدا شود. سپس لوله با اسید هیالورونیک اشباع می شود و مخلوط حاصل به مناطق مشکل دار اندام ها تزریق می شود.
بعد از تزریق پی آر پی در بدن چه اتفاقی می افتد؟
فعال سازی مکانیسم های بازسازی، تحریک تولید فیبروبلاست و کلاژن. این رنگ پوست واژن و قابلیت ارتجاعی را بازیابی می کند، ترشح واژن را تحریک می کند و رطوبت را بازیابی می کند. بر خلاف سایر روشهای درمانی، بیاختیاری ادرار تحت یک تکنیک PRP ویژه در دیواره جلویی واژن قرار میگیرد.
پلاکت ها از عوامل اصلی در مکانیسم بازسازی بافت های سخت و نرم هستند. آنها فاکتور رشد (FGF، PDGF، TGF-SS، EGF، VEGF) را تحریک می کنند که در مهاجرت، تمایز و تکثیر سلول های بنیادی نقش دارد. آنها همچنین فیبروبلاست ها و سلول های اندوتلیال را تحریک می کنند و باعث تشکیل مواد بین سلولی جدید و ایجاد عروق جدید می شوند.
نشان داده شده است که PRP در بافت های نرم:
تولید کلاژن را افزایش می دهد؛
الاستیسیته، لحن و ضخامت پوست را تقویت می کند.
تمایز و تکثیر سلول های بنیادی را تقویت می کند.
باعث رگزایی می شود.
پایداری این رویه چیست؟
از آنجایی که PRP درمانی یک تزریق درمانی غیر تثبیت کننده است، اثر آن تا حدودی کوتاهتر است. اثر مورد نظر همچنین به ویژگی های فردی ارگانیسم بستگی دارد. معمولاً توصیه می شود این روش را هر 3 تا 6 ماه یکبار تکرار کنید. برای دستیابی به اثر طولانی مدت، انجام 2 روش در یک فاصله زمانی 1 ماهه توصیه می شود.
- ۰۳/۱۱/۲۱
سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم از اینکه اطلاعات مفید و با ارزشی رو انتقال میدید متشکریم و بسیار استفاده می کنیم.