سایت مطالب روز پزشکی

این سایت مطالب پزشکی به دوستان ارایه می شود

سایت مطالب روز پزشکی

این سایت مطالب پزشکی به دوستان ارایه می شود

سایتی برای ارتقای دانش پزشکی

  • ۰
  • ۰

شایع‌ترین نوع سکته مغزی، سکته مغزی ایسکمیک است که در آن جریان خون به مغز محدود می‌شود، زیرا رگ‌های خونی به طور جزئی یا کامل توسط لخته‌ها یا تنگ شدن خود رگ‌های خونی مسدود می‌شوند. سکته های مغزی ایسکمیک اغلب با تجویز داروهای لخته کننده برای بازگرداندن جریان خون به ناحیه آسیب دیده مغز درمان می شوند.

بیماران ممکن است داروهایی را برای حل کردن لخته های خون از طریق تزریق یا به عنوان داروهای خوراکی دریافت کنند. آنها همچنین ممکن است با داروهایی که مستقیماً به مغز تحویل داده می شوند، درمان شوند.

اگر شریان کاروتید توسط پلاک شریانی یا تجمع چربی در داخل دیواره شریان مسدود شده باشد، جراحی به نام اندارترکتومی کاروتید ممکن است انجام شود تا جریان خون به مغز بازگردد. در این روش، جراح برشی را در شریان ایجاد می کند و پلاک را به صورت فیزیکی خارج می کند.

درمان سکته مغزی هموراژیک

سکته هموراژیک زمانی است که یک رگ خونی در مغز پاره می شود و خون به مغز نشت می کند و باعث افزایش فشار می شود. هدف از درمان سکته مغزی هموراژیک کاهش فشار در مغز و کنترل هرگونه خونریزی مغزی است. مراقبت های اورژانسی احتمالاً شامل ترمیم رگ های خونی با جراحی خواهد بود.

بسته به شدت سکته مغزی و اینکه کدام ناحیه از مغز تحت تاثیر قرار گرفته است، بیماران ممکن است به توانبخشی سکته مغزی نیاز داشته باشند. هدف از مراقبت های توانبخشی تثبیت وضعیت بیمار، جلوگیری از وقوع در آینده و بازگرداندن هرگونه عملکرد از دست رفته است. توانبخشی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  •  
  • ۰۳/۰۵/۱۶
  • طاهره فروغی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی